Ondersteuning bij de installatie van volumescanners voor een toonaangevende vrachthub in het Midden-Oosten

In oktober 2020 heeft Lödige Industries namens Atrax een toonaangevend vrachtcentrum in het Midden-Oosten uitgerust met twee Scanatrax-eenheden. Vanwege de wereldwijde pandemie van Corona kon de fabrikant, Atrax, niet reizen en werd de installatie van de Scanatrax-units op korte termijn in goede banen geleid door Lödige Industries.

Scanatrax is een volumetrische scanner om nauwkeurig vrachtvolumes te meten. Klanten profiteren van de snelle, nauwkeurige en betrouwbare volumetrische scanner. Zo kunnen de inkomsten tot tien procent stijgen wanneer de gebruikers factureren op basis van het werkelijk gemeten vrachtvolume, in plaats van het gedeclareerde volume. De Scanatrax is ontworpen, gebouwd en ondersteund door Atrax, wereldwijd marktleider op het gebied van vrachtweging, dimensionering en aanverwante controlesystemen voor de luchthaven- en logistieke sector.

Ons team in het Midden-Oosten heeft nu de kennis in huis om de Scanatrax in de regio Midden-Oosten te assembleren en te ondersteunen. We zijn blij dat we Atrax in deze moeilijke tijden hebben kunnen ondersteunen.

Volumescanners
Volumescanners voor goed vrachtlogistiek
Contact form
Downloads