Onthult uitbreiding productielocatie in Brasov

Brasov / Paderborn, [10] januari 2024 - Lödige Industries heeft de uitbreiding van zijn productielocatie in Brasov, Roemenië, voltooid. Het lokale team, onder leiding van Luana Costecu-Guran, Managing Director bij Loedige Machine SRL en Ralf Gapp, Chief Production Officer van Lödige Industries, is al aanzienlijk gegroeid tot ongeveer 130 medewerkers. Met meer dan 8.000 vierkante meter is er nu bijna twee keer zoveel fabrieksruimte beschikbaar voor productie en opslag. In Brasov produceert Lödige Industries hef- en transporttechniek voor projecten wereldwijd. De bouwwerkzaamheden voor de haluitbreiding begonnen in maart en zijn nu op tijd afgerond. De opening werd gevierd met een grote ceremonie.

Naast de werknemers, hun familie en verschillende hoogwaardigheidsbekleders, waaronder lokale autoriteiten, waren ook de leden van het bouwteam uitgenodigd voor de openingsceremonie. Philippe De Backer, CEO van Lödige Industries, sprak het lokale team toe in zijn toespraak, die hij in het Roemeens hield: "Veel van de uitzonderlijke machines die we wereldwijd in projecten installeren, vinden hun oorsprong hier in Brasov. Deze locatie is uitgegroeid tot een vitale tweede pijler voor Lödige Industries en met deze uitbreiding versterken we onze capaciteiten om te voldoen aan de eisen van een steeds groeiend aantal orders en projecten." Naast de fabriek in Scherfede, Duitsland, startte Lödige Industries in 2006 met de productie in Brasov.

De viering, georganiseerd met de steun van het Kronwell Team, was niet alleen een bewijs van de betrokkenheid van Lödige Industries bij Brasov, maar ook een showcase van lokaal talent. Tijdens het evenement traden kinderen op van Casa PRICHINDEL, waar Loedige Machine Roemenië al vele jaren bij betrokken is, als onderdeel van haar sociale verantwoordelijkheid in de lokale gemeenschap. Nauwe banden met de regio zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur van het internationale bedrijf. De gasten genoten van levendige optredens van de populaire zanger PEPE, de Trupa 6 band en de energieke traditionele dansen van de Floricica dansgroep. Het bruisende feestprogramma voegde een lokaal tintje toe aan het wereldwijde succesverhaal van Lödige Industries.

Sinds de oprichting in 2006 is de fabriek in Basov een integraal onderdeel van Lödige Industries, waar een breed scala aan hef- en transportmachines wordt geproduceerd, waaronder heftafels, hefwerkplekken, laadkades voor vrachtwagens en transportbanden. Deze innovatieve oplossingen vinden toepassingen in luchtvrachtterminals, parkeergaragesystemen en diverse wereldwijde projecten en dragen bij aan de reputatie van de stad als een centrum van industriële uitmuntendheid.

De openingsceremonie vond plaats in de nieuwe productiehal van Lödige Industries in Prejmer, Brasov en omvatte ook een leuke activiteitenruimte voor kinderen.
Het koor van Casa de copii PRICHINDEL zong en speelde Roemeense volksliedjes voor het publiek.
Philippe De Backer, CEO van Lödige Industries, gaf een presentatie in het Roemeens. Luana Costescu-Guran, Managing Director van Loedige Machine SRL en Ralf Gapp, Chief Production Officer van Lödige Industries presenteerden de lopende projecten en de nieuwe productie- en opslagfaciliteiten.
Folkloregroep Floricica verrukte met hun optreden van traditionele dansen.
Contact form
Downloads