Up Town Rotterdam

De bovengrondse parkeergarage is voorzien van 2 moderne autoliften van Lödige. Voor een optimale benutting van de ruimte is gekozen voor 2 hydraulische autoliften strak naast elkaar geplaatst in een stalen constructie. Door het toepassen van deze constructie was het mogelijk de autolift iets buiten het gebouw uit te laten komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er meer vrije ruimte gecreëerd werd voor het in- en uitrijden van de autolift binnen het gebouw.

De twee autoliften moeten de capaciteit van 2 parkeerlagen met in totaal 75 parkeerplekken kunnen verwerken. Een belangrijke factor voor de verwerkingssnelheid is het manoeuvreren bij het in- en uit rijden met de auto van een autolift. Gekozen is daarom voor een grote liftkooi met een doorgang van 3000 mm breed en een 5550 mm diepe liftkooi. Door deze afmetingen is het comfortabeler om vanuit de garage de lift in rijden.

Up Town heeft aantal exclusieve appartementen. Deze huiseigenaren hebben vaak grote premium auto’s. Daarnaast hebben de bewoners hoge verwachtingen van de kwaliteit, uitstraling en is een storingsvrije autolift belangrijk. Door het toepassen van componenten van Duitse makelaardij, productie in onze eigen fabriek en de jarenlange ervaring en ontwikkelingen van grote liften is Lödige in staat deze verwachtingen waar te maken.

De autolift doet chic aan. Een mooie afwerking is gerealiseerd door de gladde gegalvaniseerde stalen panelen met houten stootranden, Led armatuur, een cabinevloer van aluminium tranenplaat en bediending met een TFT informatie scherm. De bediening is met duidelijke knoppen overzichtelijk.

Wanneer men de autolift in rijdt wordt je door het Lödige assistentie systeem verder begeleid. Het assistentie systeem geeft de juiste positie van de auto aan. Daarnaast zorgt het ervoor dat de deuren niet zomaar dicht gaan en zo wordt voorkomen dat de auto beschadigd raakt. Met enkel een druk op de knop van de gewenste verdieping zoef je ernaartoe door de overname besturing. Met een stoplicht, bij de toegang, wordt aangegeven of de autolift beschikbaar, onderweg of bezet is.

Stephan Kranenburg uitvoerder van Stebru “de heldere communicatie en duidelijke afspraken over de planning en het werk kenmerkt het succes van een goede samenwerking met Lödige”. Lödige Industries denkt graag met de klant mee over aanlevering van goederen in de steeds drukkere binnenstedelijke gebieden tot het ontwerpen van custom-made technische oplossingen, Lödige gaat graag hierover het gesprek aan.

Technische kenmerken Autolift
Hefhoogte 5880 mm
Afmetingen kooi 3000 x 5550 mm (BxD)
Snelheid 0.45 m/s
Aantal stops 3
Bouwkundige put 1250 mm
Vloersparing per lift 4195 x 6350 mm (BxD)

 

Heeft u vragen over dit project neem dan contact op met:

Joshua Akkermans
Sales engineer
Tel: +31 (0)881014415
E-mail: j.akkermans@lodige.com

Contact form
Downloads